03.11.2013

Idag voknet jeg av meg selv klokkan ti, herlighet så fantastisk det er å kunne føle seg utvilt når man vokner. Jeg har et stort underskudd på søvn og uansett når jeg legger meg er jeg like trøtt neste morgen. Sliter veldig me hvor mange timer jeg trenger, sover ALLTID mer en 8 timer men det hjelper ikke når man trenger minst 10.  Uansett, i dag sto jeg opp, dusjet og spiste en god frokost. I god tid var jeg klar for å reise til Blindheimshallen for og spille kamp. 2. divisjon i volleyball. Men vet dere hva? Jeg var klar hadde kjempegod tid, men kom 20 minutter for sent. Det er så irriterende hvordan de siste minuttene bare flyr av sted. Aner liksom ikke hvor de blir av... Men det var ikke BARE min feil, pappa og somlet litt. Kampen gikk ikke serlig bra, så den bare glemmer vi. Jeg spiller foresten volleyball, på Blindheim Idrettslag. 


 

Slenger på et par bilder, jeg kan umulig være den eneste som synes bildene er de beste med en blogg. Derfor har jeg bestemt meg får å prøve og få mange, fine bilder.

 

Men nokk om det, nå sitter jeg og ser MasterChef Norge. HAHA skal bli superkokk en dag, nei.. Matlaging er ikke min spesialitet. I morgen skal vi og på sann utprøving får vidergående. Jeg skal faktisk på Musikklinja på fagerlia (En skole i Ålesund). Har ingen planer får å gå på noen musikk linje, var vel rent tilfeldig at det var der jeg havnet... Men tror de blir spennende, og ikke minst gøy å dra dit i morgen. Flere fra klassen skal dit og jeg reiser med en av bestevennene mine. 

 Blogges BABES  

 -Astrid 


4 kommentarer

Postet av: Sofie
Dato: 03.11.2013 Klokken: 20:11 -


Du har utrolig vakkert smil!
Postet av: Anna
Dato: 03.11.2013 Klokken: 20:12 -


Å utrolig fine bilder!, spiller og volleyball, men i Øst-regionen da ^^
Postet av: Ingrid Olea
Dato: 03.11.2013 Klokken: 20:36 -


Gleder meg til og lese bloggen din! Ny fast leser her ;-) Er fra drammen, stikk innom min blogg da :D
Postet av: Astrid Rasmussen
Dato: 03.11.2013 Klokken: 23:42 - http://astridrasmussen.blogg.no/


Ingrid Olea: Så koselig!, det skal jeg
Postet av: Astrid Rasmussen
Dato: 03.11.2013 Klokken: 23:43 - http://astridrasmussen.blogg.no/


Sofie: tusentakk!!

Skriv en ny kommentar