Hverdag

Så ble det mandag, som vanlig

Er jeg den eneste som hopper rett i koseklærne etter en lang dag på skolen? Elsker å bare ligge å late meg på sofaen med tepper å puter mens jeg ser på tv. Jeg gjør ofte leksene på skolen eller dagen før, vet det er sykt kjedlig, men er jo så utrolig deilig når dagen du egentli skulle gjort den kommer og du er ferdig. Da har man mye bedre tid til for eksempel å være med venner, trene, spise, slappe av osv. Hva som helst egentlig. Det er mandagigjen, det betyr fem nye skoledager. Men uka går nok ganske fort. Hospitering idag og i morgen, elevkveld på onsdag, så er det torsdag og fredag, å så helg!! <3 Er det noe jeg elsker så er det fredager!, spesielt hvis det regner! HEAVEN alså. 

Idag var vi på hospitering på vidergående. Det var egentlig ganske kjekt, men jeg blir så usikker på hva jeg vil bli. Forteller mer om hospiteringsdagene og vidergående i morgen.

 Blogges BABES  

 -Astrid 

03.11.2013

Idag voknet jeg av meg selv klokkan ti, herlighet så fantastisk det er å kunne føle seg utvilt når man vokner. Jeg har et stort underskudd på søvn og uansett når jeg legger meg er jeg like trøtt neste morgen. Sliter veldig me hvor mange timer jeg trenger, sover ALLTID mer en 8 timer men det hjelper ikke når man trenger minst 10.  Uansett, i dag sto jeg opp, dusjet og spiste en god frokost. I god tid var jeg klar for å reise til Blindheimshallen for og spille kamp. 2. divisjon i volleyball. Men vet dere hva? Jeg var klar hadde kjempegod tid, men kom 20 minutter for sent. Det er så irriterende hvordan de siste minuttene bare flyr av sted. Aner liksom ikke hvor de blir av... Men det var ikke BARE min feil, pappa og somlet litt. Kampen gikk ikke serlig bra, så den bare glemmer vi. Jeg spiller foresten volleyball, på Blindheim Idrettslag. 


 

Slenger på et par bilder, jeg kan umulig være den eneste som synes bildene er de beste med en blogg. Derfor har jeg bestemt meg får å prøve og få mange, fine bilder.

 

Men nokk om det, nå sitter jeg og ser MasterChef Norge. HAHA skal bli superkokk en dag, nei.. Matlaging er ikke min spesialitet. I morgen skal vi og på sann utprøving får vidergående. Jeg skal faktisk på Musikklinja på fagerlia (En skole i Ålesund). Har ingen planer får å gå på noen musikk linje, var vel rent tilfeldig at det var der jeg havnet... Men tror de blir spennende, og ikke minst gøy å dra dit i morgen. Flere fra klassen skal dit og jeg reiser med en av bestevennene mine. 

 Blogges BABES  

 -Astrid