desember 2013

07.12.2013

Tidenes mest mislykket photoshot, lett. Alså idag tenkte jeg "Hvorfor ikke gå ut å ta bilder, ingen ting er jo mer idyllisk en store, hvite snøflak som daler ned fra himmelen, varme sko og en stor kosli cardigan." Jeg hadde akkurat komt hjem fra kamp i blindheimshallen,. Var ferdi-dusjet, rent hår å nysminket. SÅ jeg bestemte meg for å gå ut, tame kamera, stille meg opp forran døra og ta perfekte bilder! Alle bloggeres drøm <3. Håre mitt nektet såklart å tørke etter dusjen å sminken skulle ikke se bra ut, men hadde ikke tid til å vente. Sola går jo ALT fot fort ned. Å ingen ting er verre en mørke bilder med blitz. Sykt deprimerende at det bare er lyst noen få timer. Nå skal jeg vel ikke klage, det er jo andre byer i norge som har det mye verre. Videre tok jeg på meg bootsa, å gikk ut døra. Å PANG, være var ikke på min side heller. Såklart hadde ikke snøen tenkt til å falle vakkert å sakte ned. Det skulle blåse... Ikke nokk med det, så ble den lille fjernkontrollen til kameraet tom for batteri så jeg måtte overleve på selvutløseren. Å jeg er alt får utolmodig til å stå i 10 sek, i full storm og minusgrader, og vente på at selvutløseren skal gå av. Så da ble det 2sek, ente opp med at jeg hoppet fram å tilbake forran kameraet. Ikke akkurat min dag... Uansett så ble det noen fine bilder!! :D (NOOOT)

 

1. Det er så typisk at jeg glemmer og smile på bildene-.- blir alt for fokusert på alt det andre som skjer rundt. Og når du har 2 sekunder på å stille deg opp, fikse håret, smile og presse inn magen (tulla) såå er det dømt til å bli mislykket. Å det kan jeg vell helt erlig si det ble.

2. Alle bildene ble alt for mørke så eksponeringen ble 100 alt for dårlig... Så beklager de forferdlige bildene! Å tidenes raresteinlegg.

Cardigan-Pull&Bear // Bukse-drDenim // Singlet-Saint Mari // Sko- DrMartinsMåtte bare legge med en selfie 8)

Håper alle har hatt en super dag! Har vertfall jeg, å nå får jeg snart besøk av noen  veninner! blir så koselig. Jeg bare elsker å sitte inne om vinteren, sepå vilm, drikke kakao å spise pepperkaker med venner!

Blogges Babes

-Astrid