Outfit's

07.12.2013

Tidenes mest mislykket photoshot, lett. Alså idag tenkte jeg "Hvorfor ikke gå ut å ta bilder, ingen ting er jo mer idyllisk en store, hvite snøflak som daler ned fra himmelen, varme sko og en stor kosli cardigan." Jeg hadde akkurat komt hjem fra kamp i blindheimshallen,. Var ferdi-dusjet, rent hår å nysminket. SÅ jeg bestemte meg for å gå ut, tame kamera, stille meg opp forran døra og ta perfekte bilder! Alle bloggeres drøm <3. Håre mitt nektet såklart å tørke etter dusjen å sminken skulle ikke se bra ut, men hadde ikke tid til å vente. Sola går jo ALT fot fort ned. Å ingen ting er verre en mørke bilder med blitz. Sykt deprimerende at det bare er lyst noen få timer. Nå skal jeg vel ikke klage, det er jo andre byer i norge som har det mye verre. Videre tok jeg på meg bootsa, å gikk ut døra. Å PANG, være var ikke på min side heller. Såklart hadde ikke snøen tenkt til å falle vakkert å sakte ned. Det skulle blåse... Ikke nokk med det, så ble den lille fjernkontrollen til kameraet tom for batteri så jeg måtte overleve på selvutløseren. Å jeg er alt får utolmodig til å stå i 10 sek, i full storm og minusgrader, og vente på at selvutløseren skal gå av. Så da ble det 2sek, ente opp med at jeg hoppet fram å tilbake forran kameraet. Ikke akkurat min dag... Uansett så ble det noen fine bilder!! :D (NOOOT)

 

1. Det er så typisk at jeg glemmer og smile på bildene-.- blir alt for fokusert på alt det andre som skjer rundt. Og når du har 2 sekunder på å stille deg opp, fikse håret, smile og presse inn magen (tulla) såå er det dømt til å bli mislykket. Å det kan jeg vell helt erlig si det ble.

2. Alle bildene ble alt for mørke så eksponeringen ble 100 alt for dårlig... Så beklager de forferdlige bildene! Å tidenes raresteinlegg.

Cardigan-Pull&Bear // Bukse-drDenim // Singlet-Saint Mari // Sko- DrMartinsMåtte bare legge med en selfie 8)

Håper alle har hatt en super dag! Har vertfall jeg, å nå får jeg snart besøk av noen  veninner! blir så koselig. Jeg bare elsker å sitte inne om vinteren, sepå vilm, drikke kakao å spise pepperkaker med venner!

Blogges Babes

-Astrid

Tilbake? For allvor..!

 

 

Jakke-BIKBOK // Topp-BIKBOK // Smykke-nelly(?) // Skjørt-TopShop // Veske-OldVintage // Sko-Converse

 

 

Meg og blogging? nei.. kjemien stemmer ikke helt. Som dere ser er det vell nesten ett år siden sist gang jeg skrev noe. Jaja, jeg prøver atter en gang. Jeg har alltid ønsket å ha en ordentlig blogg, i mer enn en uke.. Så da bruker jeg rett og slett samme blogg, samme design osv. Men ny header blir det! Jeg blir alltid lei før det har gått en uke. Typisk meg... 

Denne gangen håper jeg inderlig jeg klarer og holde bloggen min gående og intresang. Wish me luck!

 

 Blogges BABES  

 -Astrid